Monday, January 19, 2015

SUCH A BAD DAY


Hoi lieve lezers!
Even een kleine update vanuit de trein. Ik hoop dat niemand van jullie vandaag vanuit het zuiden naar het noorden hoefde te reizen, want het is echt verschrikkelijk. Ik zal bij het begin beginnen.
Ik had een toetsinzage in Tilburg om half 11, dus ik heb om half 9 vanuit Sittard de trein gepakt. Ik moet een aantal keer overstappen en reis minstens 1,5 uur dus vertrek altijd op tijd. Tot Roermond ging alles goed, maar toen stonden we ineens 10 minuten stil. Er werd omgeroepen dat de trein niet verder dan Weert zou gaan, en dus ook niet naar Eindhoven, door een aanrijding met een persoon. In Weert ben ik dus uitgestapt. Vervolgens kon ik terug naar Roermond, omdat werd geadviseerd vanaf Roermond de stoptrein richting Venlo te pakken. Toen ik op Roermond was aangekomen, werd ineens omgeroepen dat er nu ook snelbussen reden vanaf Weert. Natuurlijk, lekker geregeld NS. Ik kon dus weer opnieuw terug naar Weert. Volg je me nog? Knap hoor.
Opnieuw op Weert aangekomen, daar op een snelbus gewacht. Natuurlijk was iedereen aan het duwen om in de bus te komen. Toen ik eindelijk in de bus zat, startte de bus niet! Er was iets met de motor. Net toen de chauffeur wilde omroepen dat we moesten uitstappen, sloeg de motor eindelijk aan. Hehe, eindelijk naar Eindhoven en erna naar Tilburg.
Ik ben bijna thuis en heb er dus van half 9 tot bijna half 4 over gedaan om 20 minuten naar een toetsinzage te gaan. Wat een pech!
Iemand vandaag ook zo'n hinder van de trein ondervonden? Of een ander pech verhaal? 

PS. Houd mijn blog goed in de gaten, want er komt heel binnenkort een leuke winactie online!

/ Sorry, only in Dutch

2 comments:

  1. Aah jeetje wat een drama weer. Heb je geld terug bij vertraging aangevraagd? Wel doen hoor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik heb gelukkig een OV kaart, dus dat scheelt alweer haha (:

      Delete

Bedankt voor je berichtje! <3
/ Thanks for your comment! <3