Tuesday, January 27, 2015

SORRY!


Hallo meiden,

Even een minder leuk bericht.
Ik ben de afgelopen dagen erg in de war geweest over wat ik moet doen en twijfelde heel erg. Ik ben nu namelijk ongeveer 2,5/3 wkn bezig met mijn blog. Het gaat al sinds het begin beter dan ik had verwacht; Ik heb iedere dag best veel pageviews en ook al genoeg reacties. Ik vind het ook ontzettend leuk om te doen, maar ...

Ik merk echter dat het ontzettend veel tijd kost. Dit wist ik al van tevoren, maar het kost mij nog meer tijd dan ik had gedacht. Ik kan het niet goed combineren met school, privéleven etc. Ook heb ik totaal geen mogelijkheid om fatsoenlijke outfitfoto's te maken, wat iets is wat me erg irriteert en wat ik echt mis op mijn blog. 
Het voelt tot nu toe een beetje als een verplichting naar mezelf toe om dingen te plaatsen. Zo van 'Ik móét iedere dag iets plaatsen'. En dit is dus niet goed.

Ik denk dat het voor mij beter is om mijn aankopen, outfits en dergelijke op een andere manier te delen. Op een manier wat mij minder tijd kost, wat beter bij mij past en wat minder als een dagelijkse verplichting voor mij voelt.
Op Instagram zal ik daarom gewoon verder gaan, onder de naam xxSamyra. Ik zou het leuk vinden als jullie me daarop verder volgen, want leuke foto's plaatsen blijf ik sowieso doen!

Ik was hier al een paar dagen over aan het twijfelen, maar nu heb ik de knoop doorgehakt. Volgende week begint mijn stage weer en krijg ik het weer ontzettend druk met school, waardoor het gewoon niet meer te combineren valt.

Dus, op Insta ga ik wel nog door en natuurlijk blijf ik jullie blogs allemaal lezen en volgen! <3

PS. Even over de H&M winactie: Iedereen die op het moment dat ik dit post zich heeft aangemeld: die doet mee. De actie zal dus niet lopen tot 8 februari, maar ik zal een van de komende dagen een mailtje sturen naar de winnaar!

7 comments:

 1. Aah wat ontzettend jammer.. ik ga je volgen op Insta!

  ReplyDelete
 2. Wat jammer, maar een begrijpelijke beslissing! :-)

  ReplyDelete
 3. Heel erg jammer maar ik ga je zeker volgen op Instagram! En succes met stage en school! -x- Marrrja

  ReplyDelete
 4. Wat jammer zeg! Maar je moet vooral doen waar je je zelf goed bij voelt en het moet zeker niet voelen als een verplichting! Ik ga je natuurlijk even volgen op Instagram :)

  ReplyDelete
 5. Jammer! Maar ik volg je in ieder geval nog op instagram ;)

  ReplyDelete
 6. Wat jammer dat je stopt met bloggen! Maar je moet het zeker niet zien als een verplichting maar als een hobby. Lekker blijven instaprammen en wie weet! :)

  XX

  http://www.floortjeloves.com
  http://www.facebook.com/floortjeloves

  ReplyDelete
 7. Jammer! Ik snap het wel een beetje, bloggen kost zooveel tijd, ik vind het soms ook frustrerend haha. Leuk dat je op IG verdergaat, ik ben je daar gaan volgen. Liefs, Rowan

  ReplyDelete

Bedankt voor je berichtje! <3
/ Thanks for your comment! <3